warsztat / zdrowie

Zachcianki pod kontrolą – emocje i jedzenie

Warsztat oparty o fantastyczną książkę pod tym samym tytułem. Dzięki niemu, być może po raz pierwszy w życiu bez poczucia winy (!) zrozumiecie jak jedzenie połączone jest z emocjami. Głęboka mądrość naszego ciała mówi nam, żeby czekoladą zaspokajać miłość, ser zajadać na smutek, a solone orzeszki na stres. Jak to działa i jak sprawić, by zachcianki były pod naszą kontrolą, a nie my pod kontrolą zachcianek.

Gorąco polecam! Z tą wiedzą żyje się lżej.

Prowadzi:

Maria Nowak-Szabat
Psycholożka, trenerka, terapeutka ajurwedyjska. Ukończyła trwające 500h szkolenie z diagnostyki, dietetyki i terapii ajurwedyjskich w Instytucie Asho Ayurveda w Indiach. Specjalizuje się w konsultacjach ajurwedyjskich obejmujących zalecenia żywieniowe i psychologiczne. Jej pasją jest kuchnia ajurwedyjska, prowadzi warsztaty kulinarne. Wspólnie z mężem Michałem, terapeutą ajurwedyjskim i masażystą, prowadzi mobilny gabinet terapii ajurwedyjskich we Wrocławiu pod hasłem Agni – Ajurweda pełną parą. "Naszą misją jest zapoznawanie ludzi z Ajurwedą i z jej pomocą przywracanie zdrowia i równowagi."


Patrz także:

  • warsztat: Top 20 – super foods dla kobiet

  • warsztat: Tworzymy zdrowe słodycze –  kreatywny warsztat kulinarny


    Terminy:

    program | harmonogram | rezerwacja